Våra lägenheter

Möblerade 1:or 37-44 kvm (vissa med balkong) samt möblerade 2:or 55-60 kvm i trivsamt hus på Drottninggatan 12 A med vacker innergård och närhet till havet i centrala Karlskrona.
Värme, el, vatten och internet samt  tv-basutbud från ComHem ingår!

Hyra:

1:or från 7500:- till 7900:-/mån.
2:or från 8500:-/mån.
Flyttstädningsavgift tillkommer på första hyran.

Förstahandskontrakt med 3 mån uppsägningstid.

Våra ettor

1 Rum med kök 30 – 44 kvm.
Trevliga lägenheter med gammaldags charm och känsla, fullt möblerade och utrustade med kökstillbehör etc. Inredningen varierar mellan lägenheterna, vissa har bäddsoffa, flertalet av lägenheterna har helkaklade badrum med golvvärme. En del av lägenheterna på 44 kvm har balkong mot Drottninggatan. Lämpliga för max 2 vuxna eller 1 vuxen och 1 barn.

Våra tvåor

2 Rum med kök 64 kvm. Samtliga har utsikt mot Drottninggatan, en del har balkong. Trivsamt möblerade och fullt utrustade. Sovrum, vardagsrum och kök.
Ingen störning av trafik etc. tack vare de effektiva fönsterna som stänger ute det mesta av ljuden. Lämpliga för den mindre familjen eller 2 personer.

Studio

Studio på 35 kvm. Vårt senaste tillskott, vindsvåningar med fin utsikt över takåsarna i Karlskrona. Hög standard rakt igenom, helkaklade badrum, golvvärme i hela lägenheten. Lämpliga för max 12 vuxna eller 1 vuxen och 1 barn.

Bilder från huset

Huset byggdes 1939 och har varsamt renoverats genom åren, det mesta av genomgripande åtgärder som stambyte, fönsterbyte etc är gjort. Det finns ny modern hiss som även går ner till källarplan, bekvämt när man har mycket tvätt.
Trivsam lugn innergård utan biltrafik,  en liten oas sommartid med utemöbler och blomsterkrukor. Här finns även grill till hyresgästernas förfogande.

Modern tvättstuga med 2 tvättmaskiner, nytt helautomatiskt torkskåp samt vanlig torktumlare, mangel och ångstrykjärn.